Made-in-China.com

Made-in-China logo

Made-in-China.com - B2B platforma koja povezuje kineske proizvođače, dobavljače, trgovce i veletrgovce sa kupcima širom sveta.

Made-in-China.com je kreirao i razvio Focus Technology Co, Ltd.

Focus Technology je pionir i lider u oblasti elektronskog poslovanja u Kini.

Osnovan je 1996. godine, sa misijom da klijentima omogući da smanje troškove i povećaju prodaju i profit uz efikasna rešenja zasnovana na internetu.

Kontinuiranim i eksplozivnim rastom kineskog izvoza, trgovine i broja korisnika interneta, Focus Technology je lansirao svoju platformu za internet trgovinu, Made-in-China.com.
Made-in-China.com pruža najpotpunije, tačne i najnovije informacije o kineskim proizvodima i kineskim dobavljačima dostupnim bilo gde na vebu.
Danas je Made-in-China.com jedan od vodećih svetskih B2B portala, specijalizovan za ostavrivanje veza između svetskih kupaca i kvalitetnih kineskih dobavljača.

1998. godine rođena je Made-in-China.com.

made in china logo
U narednih 10 godina, nastupila je decenija promena u Kineskoj globalnoj trgovini:
Pristupanje Kine STO(Svetskoj trgovinskoj organizaciji) dovelo je do najbržeg i najboljeg perioda razvoja u istoriji spoljne trgovine.
Ali istovremeno sajt je izdržao niz teških testova: spoljnotrgovinski zastoj, usporavanje svetske ekonomije, pogoršanje i širenje finansijske krize u Sjedinjenim Državama,
usporavanje domaće ekonomije, pad stopa investicija u većini industrija i međunarodni trgovinski protekcionizam.

Kineska mala i srednja preduzeća i Made-in-China.com delili su zajedničko iskustvo i imali su istu misiju:
„da promovišu proizvode proizvedene u Kini, opslužuju mala i srednja preduzeća i promovišu globalnu trgovinu."

Kako se koristi made-in-china.com pogledajte na:
https://www.made-in-china.com/help/how-to-source-products-on-made-in-china-com.html

Made-in-China.com nepokolebljivo radi na tri osnovne stvari:

1 Povezivanje

Koristeći slogan "Tamo gde je kupac, tamo je i prodavac."
Kroz SEO sajta, promociju na globalnim sajmovima, internet udruživanjem i ostalim vidovima reklame na svim kanalima i modelima komunikacija, inostrani kupci mogu uspostaviti veze sa kineskim dobavljačima u svim vrstama okruženja.
Istovremeno, sajt je preveden na 11 jezika, i daje podršku velikom broju zemalja uključujući SAD, Britaniju, Španiju, Portugal, Francusku i Rusiju, kako bi se smanjile jezičke barijere.

2 Poverenje

Kako za kupce tako i za prodavce poverenje je osnova svega.
Od 2007. godine Made-in-China.com je sa SGS Grupom potpisao strateški sporazum o saradnji radi pokretanja „Revidiranih dobavljača“, tako da inostrani kupci mogu videti stvarnu sveobuhvatnu snagu kineskih dobavljača i uspostaviti osećaj poverenja između kupaca i prodavca.

3 Promovisanje prodaje

(1) Pomaže proizvođačima da poboljšaju svoje mogućnosti u međunarodnoj trgovini i bolje iskoriste trgovinske mogućnosti.

(2) Pomaže pri izvozu putem profesionalnih prilagođenih usluga i time smanjuje troškove izvoza proizvođačima

(3) Pomaže proizvođačima u postizanju transformacije i nadogradnje firme kako bi postala globalno prepoznatljiva

(4) Pomaže u poboljšavanju efikasnost kupovine i pozitivnom iskustvu kupca

Kada kupci imaju hitne potrebe za kupovinom, zahtev za ponudu može se objaviti na Made-in-China.com i dobićete cene od mnogih dobavljača u najkraćem roku.

U 2016. godini zvanično je osnovana američka kompanija inQbrands koja je integrisala lokalne visokokvalitetne resurse u SAD, locirala kineska preduzeća u SAD-u, pružila lokalizovane usluge marketinga i usluge servisa nakon prodaje u SAD-u i susednim zemljama i time podigla nivo usluga kupovine.

U 2017. godini Made-in-China.com lansirala je 360 panoramsku tehnologiju koja može savršeno prelaziti između dvodimenzionalnih i 3D efekata i u potpunosti predstaviti kancelarije i pogone fabrika koje kupci mogu videti na računaru ili mobilnim telefonima.
Video internet inspekcija fabrike se može realizovati, a efikasnost rada može se značajno poboljšati.

U 2019. godini Made-in-China.com pokrenuo je personalizovane usluge preporuka, zasnovane prema istorijskim podacima o ponašanju kupaca i daju prednost mišljenja starijih kupaca o proizvodu i prodavcu.

(5) Smanjenje rizika prilikom transakcije

Kako bi umanjili zabrinutosti kupaca i prodavaca u trgovinu, Made-in-China.com pokrenuo STS uslugu, uplata kupca će se preneti na virtualni račun Made-in-China.com, a sajt će dobavljačima platiti u skladu sa vremenom i načinom plaćanja koji su dogovoreni između dve strane, osiguravajući tako prava i interese kupaca i prodavca kao i sigurnost plaćanja.

Od osnivanja kompanija Made-in-China.com je ne samo pomogla mnogim malim i srednjim preduzećima da spoljnu trgovinu započnu od nule, već je bila svedokom unapređenja proizvoda i industrijske transformacije bezbrojnih preduzeća.

Pogledajte video o sajtu

 

 

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Naš blog, vesti i zanimljivosti

linija

Blog

ponedeljak, 07 septembar 2020 12:51

Kako odabrati proizvođača sa kojim ćete sarađivati. Ovo je veoma važno pitanje, i ne sme se zanemariti.Predstavićemo kako to radimo mi. Isto ovako ili bar slično bi trebali da radite i vi ako...

Blog

utorak, 18 avgust 2020 09:01

Ovaj tekst namenjen je onima koji žele da saznaju više o kupovini robe iz Kine.U zavisnosti od vaših potreba kupovinu možemo podeliti na jeftinu, jeftiniju i najjeftiniju odnosno...

Blog

četvrtak, 09 april 2020 15:14

Ako ste nekada poručivali pojedinačne proizvode iz Kine verovatno ste videli da je za mnoge od njih besplatna dostava. Kada naručujete stvari putem interneta, možda će vas koštati manje ako se...

Blog

utorak, 31 mart 2020 15:01

Verovatno ste sami sebi bar jednom u životu postavili pitanje gde bi mogli najjeftinije kupiti određeni proizvod?Često puta odgovor bi bio naravno, kod Kineza. Pri tome verovatno ste pomislili kod...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:29

Građani Srbije koji imaju kinesku boravišnu dozvolu imaju odobren povratak u tu zemlju, saopštila je ambasadorka Kine Čen Bo tokom današnjeg sastanka sa ministrom spoljnih poslova Ivicom...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:25

Kina je postala glavni trgovinski partner EU u prvih sedam meseci 2020. godine i tako zamenila SAD koje su ranije bile glavni partner evropskih zemalja, saopštio je juče Eurostat. Evropski uvoz iz...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:23

Baranjski kulen, Dalmatinski i drniški pršut, Lički krumpir, Dingač i Neretvanska mandarina, hrvatskih je šest prehrambenih proizvoda koji su se upravo našli na listi od 100 europskih proizvoda sa...

Vesti iz arhive

utorak, 15 septembar 2020 08:38

Kao i svake godine, u okviru obeležavanja Dana Opštine Majdanpek , dodeljene su i Septembarske nagrade, najviše priznaje koje Opština Mjdanpek dodeljuje najzaslužnijim pojedincima i kolektivima za...