Made-in-China.com

Made-in-China.com
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Made-in-China naslovna stranica

Made-in-China.com - B2B platforma koja povezuje kineske proizvođače, dobavljače, trgovce i veletrgovce sa kupcima širom sveta.

Made-in-China.com je kreirao i razvio Focus Technology Co, Ltd.

Focus Technology je pionir i lider u oblasti elektronskog poslovanja u Kini.

Osnovan je 1996. godine, sa misijom da klijentima omogući da smanje troškove i povećaju prodaju i profit uz efikasna rešenja zasnovana na internetu.

Kontinuiranim i eksplozivnim rastom kineskog izvoza, trgovine i broja korisnika interneta, Focus Technology je lansirao svoju platformu za internet trgovinu, Made-in-China.com.
Made-in-China.com pruža najpotpunije, tačne i najnovije informacije o kineskim proizvodima i kineskim dobavljačima dostupnim bilo gde na vebu.
Danas je Made-in-China.com jedan od vodećih svetskih B2B portala, specijalizovan za ostavrivanje veza između svetskih kupaca i kvalitetnih kineskih dobavljača.

1998. godine rođena je Made-in-China.com.

made in china logo
U narednih 10 godina, nastupila je decenija promena u Kineskoj globalnoj trgovini:
Pristupanje Kine STO(Svetskoj trgovinskoj organizaciji) dovelo je do najbržeg i najboljeg perioda razvoja u istoriji spoljne trgovine.
Ali istovremeno sajt je izdržao niz teških testova: spoljnotrgovinski zastoj, usporavanje svetske ekonomije, pogoršanje i širenje finansijske krize u Sjedinjenim Državama,
usporavanje domaće ekonomije, pad stopa investicija u većini industrija i međunarodni trgovinski protekcionizam.

Kineska mala i srednja preduzeća i Made-in-China.com delili su zajedničko iskustvo i imali su istu misiju:
„da promovišu proizvode proizvedene u Kini, opslužuju mala i srednja preduzeća i promovišu globalnu trgovinu."

Kako se koristi made-in-china.com pogledajte na:
https://www.made-in-china.com/help/how-to-source-products-on-made-in-china-com.html

Made-in-China.com konstantno radi na tri osnovne stvari:

1 Povezivanje

Koristeći slogan "Tamo gde je kupac, tamo je i prodavac."
Kroz SEO sajta, promociju na globalnim sajmovima, internet udruživanjem i ostalim vidovima reklame na svim kanalima i modelima komunikacija, inostrani kupci mogu uspostaviti veze sa kineskim dobavljačima u svim vrstama okruženja.
Istovremeno, sajt je preveden na 11 jezika, i daje podršku velikom broju zemalja uključujući SAD, Britaniju, Španiju, Portugal, Francusku i Rusiju, kako bi se smanjile jezičke barijere.

2 Poverenje

Kako za kupce tako i za prodavce poverenje je osnova svega.
Od 2007. godine Made-in-China.com je sa SGS Grupom potpisao strateški sporazum o saradnji radi pokretanja „Revidiranih dobavljača“, tako da inostrani kupci mogu videti stvarnu sveobuhvatnu snagu kineskih dobavljača i uspostaviti osećaj poverenja između kupaca i prodavca.

3 Promovisanje prodaje

(1) Pomaže proizvođačima da poboljšaju svoje mogućnosti u međunarodnoj trgovini i bolje iskoriste trgovinske mogućnosti.

(2) Pomaže pri izvozu putem profesionalnih prilagođenih usluga i time smanjuje troškove izvoza proizvođačima

(3) Pomaže proizvođačima u postizanju transformacije i nadogradnje firme kako bi postala globalno prepoznatljiva

(4) Pomaže u poboljšavanju efikasnost kupovine i pozitivnom iskustvu kupca

Kada kupci imaju hitne potrebe za kupovinom, zahtev za ponudu može se objaviti na Made-in-China.com i dobićete cene od mnogih dobavljača u najkraćem roku.

U 2016. godini zvanično je osnovana američka kompanija inQbrands koja je integrisala lokalne visokokvalitetne resurse u SAD, locirala kineska preduzeća u SAD-u, pružila lokalizovane usluge marketinga i usluge servisa nakon prodaje u SAD-u i susednim zemljama i time podigla nivo usluga kupovine.

U 2017. godini Made-in-China.com lansirala je 360 panoramsku tehnologiju koja može savršeno prelaziti između dvodimenzionalnih i 3D efekata i u potpunosti predstaviti kancelarije i pogone fabrika koje kupci mogu videti na računaru ili mobilnim telefonima.
Video internet inspekcija fabrike se može realizovati, a efikasnost rada može se značajno poboljšati.

U 2019. godini Made-in-China.com pokrenuo je personalizovane usluge preporuka, zasnovane prema istorijskim podacima o ponašanju kupaca i daju prednost mišljenja starijih kupaca o proizvodu i prodavcu.

(5) Smanjenje rizika prilikom transakcije

Kako bi umanjili zabrinutosti kupaca i prodavaca u trgovinu, Made-in-China.com pokrenuo STS uslugu, uplata kupca će se preneti na virtualni račun Made-in-China.com, a sajt će dobavljačima platiti u skladu sa vremenom i načinom plaćanja koji su dogovoreni između dve strane, osiguravajući tako prava i interese kupaca i prodavca kao i sigurnost plaćanja.

Od osnivanja kompanija Made-in-China.com je ne samo pomogla mnogim malim i srednjim preduzećima da spoljnu trgovinu započnu od nule, već je bila svedokom unapređenja proizvoda i industrijske transformacije bezbrojnih preduzeća.

Pogledajte video o sajtu

 

 

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Blog, vesti i zanimljivosti iz Kine

linija

Blog

ponedeljak, 18 januar 2021 08:52

25. novembra 2020. godine. Kancelarija državnog saveta Kine je objavila svoj zvanični raspored praznika za 2021. Tradicionalno, raspored praznika sadrži dva glavna praznika: Prolećni festival...

Blog

nedelja, 27 decembar 2020 11:53

Kompanije koje učestvuju u trgovini na globalnom nivou koriste dva osnovna oblika transporta: brodski i avio transport. Cena transporta je veoma važna jer troškovi slanja utiču na krajnju cenu...

Blog

ponedeljak, 12 oktobar 2020 14:51

Ministarstvo trgovine Kine održalo je redovnu konferenciju za štampu 10. septembra. Portparol Ministarstva Gao Feng predstavio je informacije o održavanju predstojećeg 128. po redu Kantonalnog...

Blog

sreda, 07 oktobar 2020 09:44

U vreme korone verovatno ste čuli da je najveći porast prihoda imao Amazon i trgovina preko Amazona. Najkraći opis poslovanja bio bi - napravite jeftin proizvod u Kini i prodajte ga u Americi, na...

Vesti iz arhive

sreda, 18 novembar 2020 14:04

PODGORICA – Narodna republika Kina doniraće Crnoj Gori preko sedam miliona eura za dugo najavljivanu rekonstrukciju mosta na Đurđevića Tari, koji je jedna od najznačajnijih turističkih atrakcija u...

Vesti iz arhive

utorak, 13 oktobar 2020 09:31

Kina je u ponedeljak obećala da će produbiti saradnju od obostrane koristi i stratešku koordinaciju sa Srbijom i udružiti se sa tom evropskom zemljom radi unapređenja bilateralnih odnosa. Jang...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:52

Nj.E. Ambasadoru NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin i svim našim kineskim prijateljima, želim ovom prilikom da čestitam 1. oktobar, Dan državnosti NR Kine. Nije moguće govoriti o odnosima Crne Gore i NR...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:34

Nakon višemjesečne stanke izazvane pandemijom koronavirusa nastavlja se međunarodna suradnja Grada Opatije i NR Kine. Jučer je gradonačelnik Ivo Dujmić u posjet primio gospodina Liu Zhena,...