Made-in-China.com

Made-in-China.com
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.
Made-in-China naslovna stranica

Made-in-China.com - B2B platforma koja povezuje kineske proizvođače, dobavljače, trgovce i veletrgovce sa kupcima širom sveta.

Made-in-China.com je kreirao i razvio Focus Technology Co, Ltd.

Focus Technology je pionir i lider u oblasti elektronskog poslovanja u Kini.

Osnovan je 1996. godine, sa misijom da klijentima omogući da smanje troškove i povećaju prodaju i profit uz efikasna rešenja zasnovana na internetu.

Kontinuiranim i eksplozivnim rastom kineskog izvoza, trgovine i broja korisnika interneta, Focus Technology je lansirao svoju platformu za internet trgovinu, Made-in-China.com.
Made-in-China.com pruža najpotpunije, tačne i najnovije informacije o kineskim proizvodima i kineskim dobavljačima dostupnim bilo gde na vebu.
Danas je Made-in-China.com jedan od vodećih svetskih B2B portala, specijalizovan za ostavrivanje veza između svetskih kupaca i kvalitetnih kineskih dobavljača.

1998. godine rođena je Made-in-China.com.

made in china logo
U narednih 10 godina, nastupila je decenija promena u Kineskoj globalnoj trgovini:
Pristupanje Kine STO(Svetskoj trgovinskoj organizaciji) dovelo je do najbržeg i najboljeg perioda razvoja u istoriji spoljne trgovine.
Ali istovremeno sajt je izdržao niz teških testova: spoljnotrgovinski zastoj, usporavanje svetske ekonomije, pogoršanje i širenje finansijske krize u Sjedinjenim Državama,
usporavanje domaće ekonomije, pad stopa investicija u većini industrija i međunarodni trgovinski protekcionizam.

Kineska mala i srednja preduzeća i Made-in-China.com delili su zajedničko iskustvo i imali su istu misiju:
„da promovišu proizvode proizvedene u Kini, opslužuju mala i srednja preduzeća i promovišu globalnu trgovinu."

Kako se koristi made-in-china.com pogledajte na:
https://www.made-in-china.com/help/how-to-source-products-on-made-in-china-com.html

Made-in-China.com konstantno radi na tri osnovne stvari:

1 Povezivanje

Koristeći slogan "Tamo gde je kupac, tamo je i prodavac."
Kroz SEO sajta, promociju na globalnim sajmovima, internet udruživanjem i ostalim vidovima reklame na svim kanalima i modelima komunikacija, inostrani kupci mogu uspostaviti veze sa kineskim dobavljačima u svim vrstama okruženja.
Istovremeno, sajt je preveden na 11 jezika, i daje podršku velikom broju zemalja uključujući SAD, Britaniju, Španiju, Portugal, Francusku i Rusiju, kako bi se smanjile jezičke barijere.

2 Poverenje

Kako za kupce tako i za prodavce poverenje je osnova svega.
Od 2007. godine Made-in-China.com je sa SGS Grupom potpisao strateški sporazum o saradnji radi pokretanja „Revidiranih dobavljača“, tako da inostrani kupci mogu videti stvarnu sveobuhvatnu snagu kineskih dobavljača i uspostaviti osećaj poverenja između kupaca i prodavca.

3 Promovisanje prodaje

(1) Pomaže proizvođačima da poboljšaju svoje mogućnosti u međunarodnoj trgovini i bolje iskoriste trgovinske mogućnosti.

(2) Pomaže pri izvozu putem profesionalnih prilagođenih usluga i time smanjuje troškove izvoza proizvođačima

(3) Pomaže proizvođačima u postizanju transformacije i nadogradnje firme kako bi postala globalno prepoznatljiva

(4) Pomaže u poboljšavanju efikasnost kupovine i pozitivnom iskustvu kupca

Kada kupci imaju hitne potrebe za kupovinom, zahtev za ponudu može se objaviti na Made-in-China.com i dobićete cene od mnogih dobavljača u najkraćem roku.

U 2016. godini zvanično je osnovana američka kompanija inQbrands koja je integrisala lokalne visokokvalitetne resurse u SAD, locirala kineska preduzeća u SAD-u, pružila lokalizovane usluge marketinga i usluge servisa nakon prodaje u SAD-u i susednim zemljama i time podigla nivo usluga kupovine.

U 2017. godini Made-in-China.com lansirala je 360 panoramsku tehnologiju koja može savršeno prelaziti između dvodimenzionalnih i 3D efekata i u potpunosti predstaviti kancelarije i pogone fabrika koje kupci mogu videti na računaru ili mobilnim telefonima.
Video internet inspekcija fabrike se može realizovati, a efikasnost rada može se značajno poboljšati.

U 2019. godini Made-in-China.com pokrenuo je personalizovane usluge preporuka, zasnovane prema istorijskim podacima o ponašanju kupaca i daju prednost mišljenja starijih kupaca o proizvodu i prodavcu.

(5) Smanjenje rizika prilikom transakcije

Kako bi umanjili zabrinutosti kupaca i prodavaca u trgovinu, Made-in-China.com pokrenuo STS uslugu, uplata kupca će se preneti na virtualni račun Made-in-China.com, a sajt će dobavljačima platiti u skladu sa vremenom i načinom plaćanja koji su dogovoreni između dve strane, osiguravajući tako prava i interese kupaca i prodavca kao i sigurnost plaćanja.

Od osnivanja kompanija Made-in-China.com je ne samo pomogla mnogim malim i srednjim preduzećima da spoljnu trgovinu započnu od nule, već je bila svedokom unapređenja proizvoda i industrijske transformacije bezbrojnih preduzeća.

Pogledajte video o sajtu

 

 

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Blog, vesti i zanimljivosti iz Kine

linija

Blog

ponedeljak, 12 oktobar 2020 14:51

Ministarstvo trgovine Kine održalo je redovnu konferenciju za štampu 10. septembra. Portparol Ministarstva Gao Feng predstavio je informacije o održavanju predstojećeg 128. po redu Kantonalnog...

Blog

sreda, 07 oktobar 2020 09:44

U vreme korone verovatno ste čuli da je najveći porast prihoda imao Amazon i trgovina preko Amazona. Najkraći opis poslovanja bio bi - napravite jeftin proizvod u Kini i prodajte ga u Americi, na...

Blog

ponedeljak, 07 septembar 2020 12:51

Kako odabrati proizvođača sa kojim ćete sarađivati. Ovo je veoma važno pitanje, i ne sme se zanemariti.Predstavićemo kako to radimo mi. Isto ovako ili bar slično bi trebali da radite i vi ako...

Blog

utorak, 18 avgust 2020 09:01

Ovaj tekst namenjen je onima koji žele da saznaju više o kupovini robe iz Kine.U zavisnosti od vaših potreba kupovinu možemo podeliti na jeftinu, jeftiniju i najjeftiniju odnosno...

Vesti iz arhive

utorak, 13 oktobar 2020 09:31

Kina je u ponedeljak obećala da će produbiti saradnju od obostrane koristi i stratešku koordinaciju sa Srbijom i udružiti se sa tom evropskom zemljom radi unapređenja bilateralnih odnosa. Jang...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:52

Nj.E. Ambasadoru NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin i svim našim kineskim prijateljima, želim ovom prilikom da čestitam 1. oktobar, Dan državnosti NR Kine. Nije moguće govoriti o odnosima Crne Gore i NR...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:34

Nakon višemjesečne stanke izazvane pandemijom koronavirusa nastavlja se međunarodna suradnja Grada Opatije i NR Kine. Jučer je gradonačelnik Ivo Dujmić u posjet primio gospodina Liu Zhena,...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 10:48

Kako je saopšteno, Bečić je izrazio posebnu zahvalnost za upućenu donaciju medicinskih sredstava i opreme, koja je značajno pomogla Crnoj Gori i njenim zdravstvenim radnicima u suočavanju sa...