Poručivanje robe

Kako bi olakšali rad, uprostili i ubrzali komunikaciju koristimo jednostavne forme preko kojih možete poručiti robu ili kreirati zahtev za transport robe. Dugme forme za poručivanje robe ili transporta se nalaze u desnom uglu pri vrhu sajta na monitorima klasične veličine, odnosno pri vrhu stranice na mobilnim uređajima. Ukoliko imate problema sa kreiranjem forme možete nam pisati na našu email adresu manager[at]uvozizkine.com

Naručivanje veće količine robe mogu vršiti samo pravna lica.

Kao fizičko lice možete poručiti najviše komad-dva od istog artikla ili mašinu, uređaj, aparat, stroj za koji može da se kaže da je za ličnu upotrebu.

Kada kreirati porudžbinu

  1. Ako, na primer, imate potrebu za nabavkom 10.000 olovaka sa logom Vaše firme molimo Vas da kreirate porudžbinu na našem sajtu.
  2. Ako ste pronašli robu na sajtu Alibaba.com ili nekom drugom Kineskom sajtu, saznajte cene tamo pa kreirajte zahtev za nabavku robe i tražite od nas da pokušamo naći robu istog kvaliteta ali jeftinije.
  3. Ako imate ideju šta želite da kupite ali ne možete da pronađete taj proizvod, ili ne možete da ga pronađete po konkurentnim cenama.

Prave cene proizvoda na Alibabi nisu one koje vidite, prave cene ćete saznati ukoliko kontaktirate prodavca, pošto često stavljaju niže cene kako bi privukli kupce.

Za opšta pitanja možete nam pisati na naš email.