Polisa privatnosti
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Web sajt Uvoz iz Kine predstavlja portal sa ciljem promovisanja, informisanja i upoznavanja posetilaca sa osnovama pronalaženja i slanja robe iz Kine, uslugama slanja robe na veliko i internet kupovine, kao i praćenjem trendova, te deljenjem informacija koji mogu pomoći kupcima oko važnih tema koje ih okupiraju. Trudimo se da proširimo znanje i približimo teme kupovine robe iz Kine širem auditorijumu. Korištenjem internet stranice Uvoz iz Kine, odnosno bilo koje usluge koja je navedena u istima, u celosti prihvatate uslove korištenja koji se ovde nalaze. Ako niste saglasni s uslovima korištenja ne koristite ove stranice.

    1. Prikupljanje i korištenje informacija
    U skladu sa „Zakonom o zaštiti ličnih podataka“, Uvoz iz Kine se obvezuje prikupljati lične podatke korisnika svojih usluga samo i isključivo uz njihovu dozvolu i u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat. Kako bismo realizovali tražene usluge i pružili potrebne informacije, Uvoz iz Kine će koristiti samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da iste nećemo prodati, izneti u javnost ili ih dati trećoj strani na način koji nije naveden u ovoj izjavi. Svaki korisnik ima pravo u bilo kom trenutku zatražiti brisanje ili ažuriranje svojih podataka, slanjem obaveštenja na naš email manage(at)uvozizkine.com.
    2. Kontakt forme
    Za potrebe pronalaženja i kupovine nekog proizvoda ili organizovanja transporta, tražićemo lične podatke krajnjih korisnika (ime, prezime, kontakt broj itd), odnosno one podatke koji su nam potrebni kako bismo izvršili porudžbinu i poslali proizvod. Ti podaci će se isključivo koristiti za realizaciju prodaje i biće dostupni isključivo partnerima koji sudeluju u realizaciji prodaje, odnosno dobavljačima. Podaci o plaćanju (poput broja kartice , i sl) posebno su zaštićeni i dostupni su samo bankama, odnosno nadležnim kućama zbog potrebe autorizacije plaćanja.
    Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši lični podaci.
    Brisanje podataka
    Na vaš zahtev svi podaci prikupljeni kreiranjem forme mogu biti obrisani. Za tu svrhu neophodno je kontaktirati nas preko emaila manage(at)uvozizkine.com i zatražiti brisanje podataka. Ako uočite da Uvoz iz Kine ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primedbu vezanu za način poslovanja, obavestite nas na naš email i mi ćemo upotrebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je pre moguće. Uvoz iz Kine web stranica koristi Google Analytics za potrebe remarketinga.
    3. Druge web stranice i kolačići
    Kolačići društvenih web mreža
    Na našim web stranicama smo uključili dugmad za deljenje tako da lako možete da vam se svidi ili podelite naš sadržaj na Facebooku. Implikacije privatnosti na ovome variraće i zavisi će o postavkama privatnosti koje ste odabrali na ovim mrežama.
    Statistika posetilaca sajta
    Naš web sajt koristi Google Analitiku u cilju omogućavanja i unapređivanja korisničkog iskustva, te prihvatanjem korišćenja web sajta prihvatate i korišćenje cookija od strane Google Analitike. Mi koristimo Google Analitiku samo za svrhu praćenja posećenosti web sajta interno i ne delimo podatke sa trećim licima i servisima.
    Web sajt Uvoz iz Kine sadrže linkove ka drugim internet stranicama, te Vas molimo da uzmete u obzir da Uvoz iz Kine ne može biti odgovorna za poštovanje privatnosti na njima. Ova Izjava i privatnosti primenjuje se isključivo vezano za informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.
    Šta je cookie?
    - Cookie je tekstna datoteka koju, kod prve posete stranice, Vaš Web browser pohranjuje na Vaš hard-disk. Na taj način je omogućeno brže učitavanje već posećenih stranica. Cookie ne sadrži nikakve lične informacije, ali pomaže nama da Vam pružamo posebne usluge dok ste na Webu.
    Zašto se koriste cookie?
    - Jedna od glavnih prednosti cookieja je ušteda vremena i lakša navigacija po stranicama, budući da cookie daje signal Web browseru da ste se vratili na stranicu koja je prethodno već bila učitana. Statističke informacije o posećenosti određenih informacija na Webu se kreiraju pomoću cookieja, stoga imaju veliku važnost u prepoznavanju želja posetilaca stranice, te prema tome nam pomažu u zadovoljavanju interesa i želja klijenata za određenim sadržajima na stranici. Ovde primarnu ulogu ima analitika stranica Google Analytics, koja se isključivo koristi radi prikupljanja nužnih informacija o uspešnosti naših stranica na tržištu.
    „Kolačići“ su opcija koju Vam nudi Vaš Web browser. Većina Web browsera je podešena tako da automatski prihvata cookieje, no ukoliko Vi to želite, možete promeniti postavke svog browsera tako da odbija kolačiće.
    4. Marketinške aktivnosti
    U slučaju da se želite prijaviti na primanje Newsletter-a Uvoz iz Kine, zatražićemo vaše lične podatke poput imena i email adrese, koje ćemo isključivo koristiti u ove svrhe. U svakom trenutku se možete odjaviti sa spomenute liste klikom na „Unsuscribe“ na dnu pristiglog maila ili slanjem zahteva na naš email kojim ćete zatražiti da se Vaši podaci uklone sa iste.
    5. Sigurnost korištenja Internet stranice
    Internet stranica Uvoz iz Kine preduzimaja sve mere kako bi zaštitila podatke o korisniku. Unošenje poverljivih podataka je u potpunosti sigurno i isti su zaštićeni. Pristup istima je ograničen i imaju ga samo osobe kojima su isti potrebni kako bi se tražena usluga kvalitetno i u potpunosti pružila.
    6. Ograničenje na lično, nekomercijano korištenje
    Ove web stranice namenjene su korisnicima za lično, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno menjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.
    7. Vlasništvo
    Sadržaji i formati na ovim web stranicama su vlasništvo Uvoz iz Kine, osim dela fotografija i video linkova koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika biće povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).
    8. Ograničenje od odgovornosti
    Informacije na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovno će se pregledati, a eventualne greške odmah uklanjati. Uvoz iz Kine zadržava pravo promene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.
    Uzmite u obzir da se Vaši lični podaci i prepiske mogu preneti i držati na serverima ili bazama podataka smeštenim van Vaše države, regije ili zemlje, uključujući Sjedinjene Američke Države. Zakoni tih država možda ne pružaju isti nivo zaštite podataka u poređenju sa državom u kojoj ste na početku ustupili Vaše lične podatke. Međutim, budite uvereni da primenjujemo sve potrebne i odgovarajuće zakonske, organizacione i tehničke mere da bismo zaštitili Vaše lične podatke.
    9. Zabranjeno ilegalno korištenje
    Korištenjem ovih web stranica obvezujete se da informacije ovde dobijene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.
    10. Promena ovih uslova i drugi uslovi poslovanja
    Uvoz iz Kine zadržava pravo promena ovih uslova korištenja web stranica i drugih uslova poslovanja. Promene ne utiču na već izvršene i uplaćene rezervacije.


Zahvaljujemo vam se na razumevanju i ukazanom poverenju.

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Naš blog, vesti i zanimljivosti

linija

Blog

ponedeljak, 07 septembar 2020 12:51

Kako odabrati proizvođača sa kojim ćete sarađivati. Ovo je veoma važno pitanje, i ne sme se zanemariti.Predstavićemo kako to radimo mi. Isto ovako ili bar slično bi trebali da radite i vi ako...

Blog

utorak, 18 avgust 2020 09:01

Ovaj tekst namenjen je onima koji žele da saznaju više o kupovini robe iz Kine.U zavisnosti od vaših potreba kupovinu možemo podeliti na jeftinu, jeftiniju i najjeftiniju odnosno...

Blog

četvrtak, 09 april 2020 15:14

Ako ste nekada poručivali pojedinačne proizvode iz Kine verovatno ste videli da je za mnoge od njih besplatna dostava. Kada naručujete stvari putem interneta, možda će vas koštati manje ako se...

Blog

utorak, 31 mart 2020 15:01

Verovatno ste sami sebi bar jednom u životu postavili pitanje gde bi mogli najjeftinije kupiti određeni proizvod?Često puta odgovor bi bio naravno, kod Kineza. Pri tome verovatno ste pomislili kod...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:29

Građani Srbije koji imaju kinesku boravišnu dozvolu imaju odobren povratak u tu zemlju, saopštila je ambasadorka Kine Čen Bo tokom današnjeg sastanka sa ministrom spoljnih poslova Ivicom...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:25

Kina je postala glavni trgovinski partner EU u prvih sedam meseci 2020. godine i tako zamenila SAD koje su ranije bile glavni partner evropskih zemalja, saopštio je juče Eurostat. Evropski uvoz iz...

Vesti iz arhive

petak, 18 septembar 2020 09:23

Baranjski kulen, Dalmatinski i drniški pršut, Lički krumpir, Dingač i Neretvanska mandarina, hrvatskih je šest prehrambenih proizvoda koji su se upravo našli na listi od 100 europskih proizvoda sa...

Vesti iz arhive

utorak, 15 septembar 2020 08:38

Kao i svake godine, u okviru obeležavanja Dana Opštine Majdanpek , dodeljene su i Septembarske nagrade, najviše priznaje koje Opština Mjdanpek dodeljuje najzaslužnijim pojedincima i kolektivima za...