Uvoz iz Kine

[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Obuća za plažu

Lagana obuća za plažu
Lagana obuća za plažu
Vrste dizajna obuće za plažu
Obuća za plažu protiv vrućeg peska
Obuća za plažu na nozi
Moderna i lagana obuća za plažu i kupanje na moru.

200-41_stars.gif
Proizvodi koji su nama zanimljivi i za koje smatramo da bi neko mogao da ih uvozi, preprodaje i zaradi. Prilikom postavljanja pitanja u vezi cene proizvoda neophodno je da unesite količinu koja Vam je potrebna.

Preloader

Lagana obuća za žene i muškarce. Savršeno za plažu, plivanje, bazen, trening, bordanje, jedrenje, veslanje, kajakaštvo, jedrenje na dasci, biciklizam, jogging, hodanje, ribolov, odbojku na pesku, baštovanstvo, pranje automobila, vožnju i sl..

Dostupno u svim veličinama.
Dizajn prema zahtevu kupca, mogućnost brendiranja proizvoda.

Specijalni novi dizajn čini oblik vodenih cipela ugodnim postavljanjem bez izobličenja i održavanju oblika stopala lepim. Napravljen je od elastične tkanine od likre i mrežaste tkanine, što čini da se cipele brzo suše. Lako se obuvaju i izuvaju i čine da se vaša stopala osećaju ugodnije.

Gumeni đon i mekani materijal čine da cipele budu neklizajuće i štite vas od neugodnog šetanja po kamenu i stenama. Super lagane i fleksibilne, težine od 0,4-0,6 kilograma daju osećaj slobode tokom hodanja.

Kupovina

Link za kupovinu na komad nalazi se na našoj ebay stranici:
Nema u prodaji na malo
Kupovina na veliko:
Postavi pitanjePredstavljamo proizvode

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.