Inspekcija i kontrola kvaliteta proizvoda
Gabriel Grupa agent za pronalaženje i slanje robe iz Kine.

Inspekcija i kontrola kvaliteta proizvoda


Radimo čitav niz inspekcija da bismo dobili maksimalni kvalitet proizvoda i smanjili eventualno neopravdano visoke cene proizvoda.

 

1. Inspekcija pre proizvodnje

 

Ova inspekcija se vrši pre nego što započne proizvodnja i proverava se da li su materijali, komponente, boje, ambalaža i specifikacije tačne.

Ovo je važna inspekcija kako bi se osiguralo da je sve tačno pre nego što se krene u realizaciju, da se prepoznaju eventualne greške koje nije moguće otkloniti nakon što je proizvodnja započela.

Naši inspektori proveravaju svaku komponentu za tražene specifikacije i evidentiraće sve predmete za koje smatraju da nisu zadovoljavajući.

Inspekcija obuhvata sledeće:

 • Komponente i boje proizvoda
 • Specifikacije i dimenzije
 • Brendiranje i označavanje
 • Pakovanje i oznake

Ova inspekcija se vrši prema AQL standardima.


 

2. Inspekcija tokom proizvodnje

Ova inspekcija se vrši nakon što je započeta proizvodnja i radi provere postupka proizvodnje kao i testiranja proizvoda.

Naši inspektori će nasumično proveriti uzorke proizvoda za testiranje i obezbediti da se poštuje ispravan proizvodni proces i standardi kvaliteta.

Inspekcija će takođe uključivati pregled proizvodne linije kako bi se osiguralo da se ispravne metode koriste u svakoj fazi a takođe uključuju i konačni izgled ambalaže.

Inspekcija obuhvata sledeće:

 • Pregled gotovog proizvoda
 • Test načina funkcionisanja
 • Označavanje i brendiranje
 • Pakovanje i kartonske oznake

Ova inspekcija se vrši prema AQL standardima.


 

3. Inspekcija pre slanja

Ova inspekcija se vrši kada je sva proizvodnja gotova i najmanje 80% je upakovano da se proveri kvalitet, ukupna količina proizvoda, ambalaža, pakovanje u kartonu, oznake za otpremu i dokumentacija.

Ova inspekcija je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da je sve tačno pre nego što se izvrši konačno plaćanje i izvrši slanje.

Naši inspektori nasumično biraju proizvode iz svake kartonske kutije i u potpunosti testiraju proizvod, kao i osiguravaju da su ispunjene sve specifikacije tačne.

Inspekcija obuhvata sledeće:

 • Pregled gotovog proizvoda
 • Kartonsko pakovanje i pojedinačno pakovanje
 • Kartoni i kartonske oznake
 • Potvrde, sertifikati i dokumenta

Ova inspekcija se vrši prema AQL standardima.


 

4. Inspekcija utovara kontejnera

Ova inspekcija obuhvata sigurnosne i ispravne procedure utovara, količinu kutija, kao i liste za pakovanje i komercijalne fakture.

Ova inspekcija osmišljena je tako da osigura da će roba, kada stigne na odredište, biti ispravno složena i upakovana.

Naši inspektori će osigurati čist i suv kontejner pre bilo kakvog utovara. Oni će osigurati da svi kartoni i kutije budu pravilno i sigurno zalepljeni i da se poštuje tačan redosled punjenja.

Ova inspekcija obuhvata pripremu i utovar kontejnera uključujući:

 • Pripremu kontejnera
 • Kartonske oznake i bezbednost pri utovaru
 • Punjenje i redosled utovara kutija
 • Provera finalnih dokumenata

Ova inspekcija takođe proverava količinu pošiljke kako bi se osiguralo da se koristi kontejner pravilne veličine i da se pošiljka može složiti u potpunosti i bez deformiteta kutija ili ambalaže.


 

5. Testiranje i ispitivanje proizvoda, sertifikati

Testiranje proizvoda je od vitalnog značaja za osiguravanje da proizvod zadovoljava tražene zahteve i direktive.

Mi odabiremo i organizujemo uzorke koji se testiraju iz stvarne proizvodne serije kako bismo osigurali da proizvod koji se testira odgovara Vašem nalogu.

Ispitivanja se rade na Vaš zahtev i mogu da uključuju sledeće testove:

 • CE testiranje i sertifikacija
 • RoHS testiranje i sertifikacija
 • FDA testiranje i sertifikat
 • Izveštaji WEEE i MSDS

Kupac može zatražiti sva standardna ispitivanja ili sertifikate koji nisu navedeni u gore navedenim listama.


 

6. Laboratorijsko ispitivanje

Laboratorijsko ispitivanje se vrši na zahtev kupca i može da obuhvati sve potrebne testove.

Koristimo akreditovane i ovlašćene laboratorije za obavljanje i potvrđivanje potrebnih testova.

Ostale usluge

linija

 

Predstavljamo proizvode

linija

Pretražite kategorije i pogledajte neke od proizvoda koje smo radili ili koji su nama zanimljivi i mislimo da za njih imamo povoljnu cenu.
Možda bi i Vama mogli bili interesantni.

 

Blog, vesti i zanimljivosti iz Kine

linija

Blog

ponedeljak, 12 oktobar 2020 14:51

Ministarstvo trgovine Kine održalo je redovnu konferenciju za štampu 10. septembra. Portparol Ministarstva Gao Feng predstavio je informacije o održavanju predstojećeg 128. po redu Kantonalnog...

Blog

sreda, 07 oktobar 2020 09:44

U vreme korone verovatno ste čuli da je najveći porast prihoda imao Amazon i trgovina preko Amazona. Najkraći opis poslovanja bio bi - napravite jeftin proizvod u Kini i prodajte ga u Americi, na...

Blog

ponedeljak, 07 septembar 2020 12:51

Kako odabrati proizvođača sa kojim ćete sarađivati. Ovo je veoma važno pitanje, i ne sme se zanemariti.Predstavićemo kako to radimo mi. Isto ovako ili bar slično bi trebali da radite i vi ako...

Blog

utorak, 18 avgust 2020 09:01

Ovaj tekst namenjen je onima koji žele da saznaju više o kupovini robe iz Kine.U zavisnosti od vaših potreba kupovinu možemo podeliti na jeftinu, jeftiniju i najjeftiniju odnosno...

Vesti iz arhive

sreda, 18 novembar 2020 14:04

PODGORICA – Narodna republika Kina doniraće Crnoj Gori preko sedam miliona eura za dugo najavljivanu rekonstrukciju mosta na Đurđevića Tari, koji je jedna od najznačajnijih turističkih atrakcija u...

Vesti iz arhive

utorak, 13 oktobar 2020 09:31

Kina je u ponedeljak obećala da će produbiti saradnju od obostrane koristi i stratešku koordinaciju sa Srbijom i udružiti se sa tom evropskom zemljom radi unapređenja bilateralnih odnosa. Jang...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:52

Nj.E. Ambasadoru NR Kine u Crnoj Gori Liu Đin i svim našim kineskim prijateljima, želim ovom prilikom da čestitam 1. oktobar, Dan državnosti NR Kine. Nije moguće govoriti o odnosima Crne Gore i NR...

Vesti iz arhive

četvrtak, 01 oktobar 2020 11:34

Nakon višemjesečne stanke izazvane pandemijom koronavirusa nastavlja se međunarodna suradnja Grada Opatije i NR Kine. Jučer je gradonačelnik Ivo Dujmić u posjet primio gospodina Liu Zhena,...