Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Glavni meni

 • Neradni dani u Kini za 2023. godinu

  Godina zeca

  Državni savet Generalne kancelarije Državnog saveta o uređenju državnih praznika je 9. decembra 2022. godine objavio zvanični raspored državnih praznika u Kini za 2023. godinu.
  (link zvaničnog izvora).

  Po tradiciji, raspored praznika uključuje dva velika nedeljna praznika (koja se često nazivaju „Zlatna nedelja“): Prolećni festival (poznat i kao kineska nova godina) i Dan državnosti.
  Po Kineskom kalendaru Nova godina počinje 22. januara 2023. godine. Na taj dan započinje godina Zeca, tačnije vodenog Zeca.

 • 132. Kantonski sajam

  132. kantonski sajam

  132. Kantonski sajam otvara se za virtuelne posetioce 15. oktobra.

  U pitanju je platforma za one koji žele da nabavljaju proizvode iz Kine ili uvoznike koji žele da vide najnovije što Kina može da ponudi. Ovo je prilika da upoznate nove trendove za određene vrste proizvoda, tražite ideje za svoje poslovanje, izgradite dugoročne poslovne odnose sa velikim kineskim dobavljačima i dobijte njihove kontakt informacije.

  Na sajmu se predstavljaju proizvodi kao što su elektronika i električni aparati za domaćinstvo, oprema za osvetljenje, vozila i rezervni delovi, mašine, hardver i alati, itd.

 • Alibaba prodaja - pogled iznutra

  Alibabin trademanager

  Ovakav tekst verujemo da niste imali prilike nigde da pročitate, ove slike nigde da vidite niti da vidite kako Alibaba funkcioniše iz ugla prodavca.

  Kada se registrujte sa nalogom prodavca na Alibabi (ili hibridnim nalogom) trgovina preko Alibabe iz ugla prodavca odvija se preko posebne platforme koja se naziva TradeManager.

  TradeManager je program koji je razvila Alibaba Network Technology Co.

  Ipak krenimo redom.

 • Kako doći do ideje koje proizvode uvoziti iz Kine

  međunarodna trgovina sa Kinom

  Pronalaženje dobrih proizvoda za uvoz i njihova uspešna preprodaja je glavna osobina uspešnog uvozničkog poslovanja. U ovom tekstu ćemo se baviti strategijama za pronalaženje ideja za proizvode koje bi ste mogli uvoziti.

  Tokom godina često smo dobijali pitanja "šta je je to što trenutno ide, šta je to što bi ja mogao da uvozim i prodajem". Na to pitanje nema jednostavnog odgovora.