Uvoz iz Kine
[email protected]

pon-pet 09h-17h(Kinesko vreme)
Tel/WeChat +86-15208965341

pon-pet 09h-17h(Srednjeevropsko vreme)
Tel/Viber +381-642280245

Glavni meni

 • Kontrola kvaliteta proizvoda u Kini

  Kontrola robe u Kini
  Početkom 20. veka kontrola kvaliteta proizvoda koji dolaze iz Kine i nije bila baš na zavidnom nivou. Nisu bili definisani parametri u ocenjivanju kako proizvodnje tako ni samih proizvoda.
  Danas, 20 godina nakon što se uvoz iz Kine uveliko raširio celom planetom kreirani su procesi za rešavanje poslovnih problema i okviri za analizu kako bi se utvrdili i kontrolisali konzistentnost i kvalitet proizvoda.
  Nažalost, širom sveta a naročito u našem području nije neuobičajeno da pouzdanost i kvalitet proizvoda i dan danas uzimamo zdravo za gotovo.
 • Kako kupiti mermer i granit iz Kine

  Kamen u Kini

  Interesuje vas kupovina mermera i granita iz Kine?

  Nemate ideju gde da po najpovoljnijim cenama nađete kamen u Kini?

  Imate poteškoća da odlučite koji je kineski dobavljač kamena najbolji za vas?

  U ovom vodiču ćemo vam objasniti kako da uvezete granit i mermer iz Kine i pokušati da odgovorimo na vaša česta pitanja kada je reč o proizvodima od kamena.

 • Neradni dani u Kini za 2023. godinu

  Godina zeca

  Državni savet Generalne kancelarije Državnog saveta o uređenju državnih praznika je 9. decembra 2022. godine objavio zvanični raspored državnih praznika u Kini za 2023. godinu.
  (link zvaničnog izvora).

  Po tradiciji, raspored praznika uključuje dva velika nedeljna praznika (koja se često nazivaju „Zlatna nedelja“): Prolećni festival (poznat i kao kineska nova godina) i Dan državnosti.
  Po Kineskom kalendaru Nova godina počinje 22. januara 2023. godine. Na taj dan započinje godina Zeca, tačnije vodenog Zeca.

 • 132. Kantonski sajam

  132. kantonski sajam

  132. Kantonski sajam otvara se za virtuelne posetioce 15. oktobra.

  U pitanju je platforma za one koji žele da nabavljaju proizvode iz Kine ili uvoznike koji žele da vide najnovije što Kina može da ponudi. Ovo je prilika da upoznate nove trendove za određene vrste proizvoda, tražite ideje za svoje poslovanje, izgradite dugoročne poslovne odnose sa velikim kineskim dobavljačima i dobijte njihove kontakt informacije.

  Na sajmu se predstavljaju proizvodi kao što su elektronika i električni aparati za domaćinstvo, oprema za osvetljenje, vozila i rezervni delovi, mašine, hardver i alati, itd.