Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Yiwu market - birajte proizvode od preko 100.000 dobavljača!

 

Poštovani posetioci sajta predstavljamo Vam grad Yiwu - najveći tržni centar na svetu! Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

 

Yiwu tržni centar čine: International Trade Mart i Huangyuan Market.

Do 1998. godine Yiwu market je bio uglavnom kineski orijentisan, međutim sa otvaranjem Kine prema svetu danas je postao najveći tržni centar sa preko 13000 stranaca stalno nastanjenih u Yiwu iz preko 100 zemalja, čiji je posao pronalaženje i slanje robe iz Yiwu-a.

Dnevno, svakog dana iz Yiwu-a se pošalje 1500 kontejnera razne robe širom sveta. Tržni centar pokriva 4,300.000m2 sa oko 70.000 štandova na kojima oko 100.000 firmi izlaže preko 400.000 proizvoda.

Proizvodi koji su u ponudi mogu se kategorizovati u 40 industrija sa 4000 različitih kategorija. Među njima 16 industrija kao što su: pleteni proizvodi, čarape, nakit, domaća radinost itd. imaju najpovoljnije cene i najveći obim proizvodnje u celoj Kini. Verovali ili ne ali zbog velike konkurencije dolazi do dampinga cena pa možete kupiti proizvode povoljnije nego što je njihova cena u fabrici! Razlog je jednostavan: u Yiwu-u je velika konkurencija ali i promet.

 

Proizvodi koji se povoljno mogu kupiti u Yiwu tržnom centru su:

Veštačko cveće, Novogodišnja dekoracija, Kišobrani i kabanice, Kancelarijski material, Sportska i hobi oprema, Naočare za sunce i satovi, Alati, Oprema i sitnice za kupatilo i kuhinju, Igračke, Sveće, Autodelovi i oprema, Kozmetika, Dekoracija za kuću, Pokloni i suveniri, Bižuterija, Oprema za mobilne telefone, Mali kućni aparati, Mali elektronski uredjaji, Torbe i koferi, Cipele i šeširi, Tekstil i još mnogo toga.

Linkovi ka svim proizvodima se nalaze u meniju YIWU market sa leve strane. Linkovi su na Kineskom jeziku pošto je daleko veći izbor proizvoda i iskazane su cene za razliku od Engleske verzije sajta. Opširnije na Proizvodi-prevod.

Osnove o Yiwu tržnom centru:

  • Market ukupno oko70,000 prodavnica i otvoren je svakog dana osim u vreme Kineske nove godine kada ne radi oko 8 dana.
  • Radno vreme je od 8h - 17h.
  • Mogu se miksovati male narudžbine od strane različitih prodavaca u jednom kontejneru
  • Sve cene u marketu su fabričke cene proizvoda
  • Većine proizvoda ima na lageru i može biti isporučena u roku od 2 nedelje
  • Od svakog artikla može da se uzme po karton robe i u jedan 40" kontejner može da stane po 200-300 različitih artikala od 30 i više prodavaca

Yiwu market je toliko veliki da ako odete tamo sigurno nećete moći kompetnog da ga obiđete. Čak i ako uspete vrteće Vam se u glavi od svega viđenog, pa nećete znati gde ste šta videli i po kojoj ceni. Iz tog razloga postoje brojne firme takozvani Yiwu agenti koji u svakom trenutku znaju gde se šta nalazi i po kojoj ceni može da se nabavi željeni proizvod, pa Vam mogu uštedeti i vreme i novac.

Ako želite da posetite Yiwu market više ne morate ići u Kinu. Od nedavno postoji i engelska verzija sajta Yiwu marketa ali je siromašnija od kineske i na ovom mestu ćemo predstaviti kompletan tržni centar po distriktima i linkovima ka proizvodima sa kineske verzije sajta. Sad možete spokojno poručiti robu iz fotelje i znati da ćete dobiti ono što ste poručili. Kreiranje porudžbine je veoma jednostavno. Popunite formular Porudžbina i dobićete odgovor u roku od par dana. Objašenjenje kako se popunjava formular Porudžbina možete pročitati u tekstu Poručivanje robe.

Naš predstavnik za Yiwu tržiše je firma Eagle Export vlasnika gosp. Straše Krstevskog.

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.