Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Umjetnička trupa sa Južnocentralnog univerziteta naroda prirediće koncert pod nazivom “Kina u bojama” u poneđeljak, 14.novembra, u Velikoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”, sa početkom u 18 sati.

Uz podršku Centralnog sjedišta Instituta Konfucije u Kini, umjetnička trupa predstaviće crnogorskoj publici tradicionalnu kinesku kulturu i umjetnost izvodiće plesove i muziku brojnih kineskih etničkih grupa i nacionalnih manjina.

Kina u bojamaSmješten na obali prekrasnog Južnog jezera u Wuhanu, Južnocentralni univerzitet naroda osnovan je 1951.godine i trenutno obuhvata 12 fakulteta – Filozofski, Pravni, Filološki, Ekonomski, Pedagoški, Tehnički, Medicinski, Poljoprivredni, kao i Fakultet za istoriju, Prirodne nauke, Menadžment i Fakultet umjetnosti. Na osnovnim, magistarskim i doktorskim studijama trenutno se usavršava 26890 studenata, u šta spadaju studenti koji su pripadnici svih 56 nacionalnih manjina u Kini, kao i međunarodni studenti iz UK, Francuske, Španije, SAD, Japana, Koreje, Egipta i brojnih drugih zemalja. Godine 2008, Južnocentralni univerzitet naroda u saradnji sa Univerzitetom Viskonsin-Platvil otvorio je i Institut Konfucije na pomenutom univerzitetu.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti svakog radnog dana na biletarnici KIC-a od 9 do 20 sati.

Izvor: crna.gora.me

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.