Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Kineska državna banka - Bank of China, kao peta najveća na svetu i ujedno najstarija banka u Kini sa tradicijom dugom više od veka, počinje proceduru otvaranja sedišta u Beogradu. Sa mrežom ekspozitura na svim kontinentima banka je prisutna u više od 40 zemalja, pri čemu se sedište za Centralno-istočnu Evropu nalazi u Mađarskoj.

Ova banka finansiraće kineske i srpske kompanije koje će zajednički nastupati i na trećim tržištima, a planovi osnivača su da se svi postupci, kao i registracija, završe do kraja ove godine, kako bi banka počela da radi početkom 2017. Zasad se ne zna da li će Bank of China odmah raditi sa stanovništvom.

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, predstavništvo CBRE-a za Srbiju, pružila je nakon detaljne analize tržišta kancelarijskih prostora ekspertsku podršku Kineskoj državnoj banci u identifikovanju pravog poslovnog prostora koji može da odgovori specifičnim zahtevima novog igrača u bankarskoj industriji, na prestižnoj novobeogradskoj adresi Imelove poslovne zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića.

Kompanija CBRE Srbija, kao petogodišnji lider na tržištu nekretnina, pored realizacije zakupa dalje je angažovana na usluzi projekt menadžmenta novog sedišta Kineske državne banke, kako bi nakon kompletnog preuređenja 1.200 m2 prostora nove kancelarije odgovarale visokim kriterijumima i standardima poslovanja ovog globalnog bankarskog giganta.

Izvor: ekapija.com

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.