Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Saradnja Kine i Crne Gore uznapredovala je, naročito u ekonomskom smislu, pri čemu su kineske kompanije zainteresovane za gradnju druge dionice autoputa Bar-Boljare, rekonstrukciju željeznice, ali i za Luku Bar, saopštio je potpredsjednik Vlade Vujica Lazović.

On se juče sastao sa predsjednikom Vlade Kine Li Kećijangom u okviru samita šefova vlada zemalja centralne i istočne Evrope i Kine u letonskom gradu Rigi.

“Jako smo zadovoljni što u okviru mehanizma 16+1 Crna Gora ima posebnu i značajnu poziciju. Razgovarali smo o zainteresovanosti kineskih kompanija za drugu dionicu autoputa od Mateševa do Andrijevice kroz model privatno-javnog partnerstva ili neki drugi oblik finansiranja“, rekao je Lazović.

Kako su saopštili iz Vlade, kazao je da su kineske kompanije zainteresovane za rekonstrukciju željeznice na potezu Budimpešta-Bar, a naročito za dionicu Beograd-Bar u dijelu kroz Crnu Goru.

“S obzirom na to da su kineske kompanije zainteresovane za Luku Bar moguća je valorizacija Luke Bar u skladu sa spoljnopolitičkim, trgovinskim i ekonomskim prioritetima Kine, koja prepoznaje Jadransko more kao jedan od značajnih punktova za distribuciju svoje robe na tržište Evropske unije“, naveo je Lazović.

 

Izvor: bankar.me

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.