Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisaće tokom Samita šefova vlada Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope u Rigi ugovore za infrastrukturne projekte vredne 734 miliona evra.

Koridor 11 - radoviMihajlović će zajedno sa predstavnicima Infrastrukture železnice Srbije i konzorcijuma kineskih kompanija „China Railway International” i „China Communications Construction Company” potpisati komercijalni ugovor vredan 319 miliona evra za realizaciju prve faze projekta Beograd-Budimpešta, od srpske prestonice do Stare Pazove, saopštilo je to ministarstvo, prenosi Tanjug.

Takođe, na samitu će biti potpisan i Memorandum o razumevanju sa kineskom Eksim bankom o kreditiranju projekta mađarsko-srpske železnice na teritoriji Srbije.

Izgradnja dvokolosečne pruge dužine 34,5 kilometara od stanice Beograd-centar do Stare Pazove za brzine do 200 kilometara prvi je projekat kineske železnice na tlu Evrope i biće građena u skladu sa svim domaćim propisima i standardima EU.

Sa kineskom Eksim bankom potpredsednica vlade Mihajlović će potpisati ugovor o finansiranju izgradnje autoputa Surčin-Obrenovac vredan 208 miliona evra, za koji je u junu potpisan komercijalni ugovor sa kineskom kompanijom C C C C (China Communication Construction Company).

Novi autoput biće dug 17,6 kilometara, a njegov sastavni deo je i novi most preko Save dužine 1.800 metara.

To će biti treća deonica na Koridoru koju grade kineske kompanije, posle deonica Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig, ukupne dužine 50,8 kilometara, na kojima radove izvodi „Shandong Hi-speed group”.

Kineske kompanije radiće i na nastavku izgradnje obilaznice oko Beograda, na deonici od Ostružničkog mosta do Bubanj Potoka, ukupne dužine 19,5 kilometara.

Komercijalni ugovor za izgradnju deonice vredan 207 miliona evra, između Vlade Srbije, Puteva Srbije i kineske kompanije „Power Construction Corporation of C hina”, predviđa mogućnost da domaće kompanije učestvuju u radovima sa 49 odsto.

Radovi na Sektorima 4, 5 i 6, koji su obuhvaćeni ovim ugovorom, uključiće izgradnju četiri tunela ukupne dužine 2,7 kilometara i 22 mosta ukupne dužine 5,3 kilometra.

 

Izvor: politika.rs

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.