Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

U Jagodini će u narednih mesec dana biti otvorena još jedna fabrika. Radi se o kineskom proizvođaču papuča, rekao je predsednik Skupštine grada Jagodina, Dragan Marković Palma.

Fabrika papuča u Jagodini„Danas nas je posetila kineska delegacija koja želi da otvori u Jagodini fabriku za proizvodnju papuča. Mi im sada tražimo halu od 1.500 kvadrata. Oni će zaposlii do 50 radnika. Rok za otvaranje fabrike je narednih mesec dana. Mi obezbeđujemo uslove svim zainteresovanim investitorima i to najbolje“ rekao je Marković.

Aunde će zaposliti još 400 novih radnika.

Inače, Marković je na konferenciji za novinare pomenuo da će Jagodina sledeće godine dobiti Veterinarski fakultet.

Izvor: infocentrala.rs

 

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.