Trasport robe iz Kine

Naši agenti i partneri sajta nude vam najpovoljnije opcije transporta robe iz Kine

Zahtev za transport robe

Transport iz Kine do svih zemalja regiona

 

Agent Plus, jedna od vodećih regionalnih kompanija u oblasti organizacije prevoza i logistike, sa 5 samostalnih preduzeća u zemljama Jugoistočne Evrope (Srbija, Hrvatska, Crna Gora i Rumunija) i 6 poslovnica u Srbiji, danas predstavlja sinonim za kvalitetnog i pouzdanog agenta i inicijatora novih logističkih rešenja.

Vodeći se principima maksimalnog zadovoljenja potreba klijenata, prateći najnovije logističke trendove i implementirajući najsavremenije tehnologije u poslovanju, Agent Plus uspeva da opravda sve kriterijume pouzdanog logističkog partnera: da obezbedi brz i siguran transport, najboljom rutom uz pristupačne cene.

Pored organizacije transporta punih kontejnera, Agent Plus već duže vreme uspešno organizuje zbirni kontejnerski transport iz svih većih luka Kine i ostalih zemalja Dalekog Istoka. Direktni servis Agent Plusa pod nazivom „Balkan LCL Express“, pokriva tržišta država Jugoistočne Evrope, što obezbeđuje veću sigurnost robe, konkurentnost i stalni monitoring.

Servis je koncipiran tako da se uvezena roba servisira iz dva regionalna centra: iz Zagreba se servisiraju Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Albanija, dok se iz Beograda servisira Srbija, Makedonija i Crna Gora.

Razvojem Balkan LCL Express servisa čije su najveće prednosti redovni polasci i pokrivenost svih većih luka Azije, domaćim privrednicima je znatno olakšana procedura uvoza robe sa dalekih destinacija. Njihov jedini zadatak je da izaberu pouzdanog dobavljača kvalitetne robe, a uz pomoć Balkan LCL Express servisa roba će bezbedno i u najkraćem roku stići na zahtevanu adresu.

Koristeći aerodrome u Zagrebu, Beogradu, Podgorici, Nišu, Skoplju, Ljubaljani, a sarađujući sa specijalizovanom mrežom agenata iz celog sveta, Agent Plus organizuje prevoz i razvoz avio pošiljki za sve destinacije u svetu.

Agent Plus DOO

Pored organizacije zbirnog kontejnerskog i avionskog prevoza, Agent Plus nudi sledeće usluge:

  • Brodske prevoze sa svim vrstama kontejnera
  • Kamionske prevoze
  • Prevoz vangabaritnih tereta
  • Carinjenje roba u uvozu i izvozu
  • Skladištenje robe
  • Osiguranje “All risk” po veoma povoljnim premijama.

 

Upite za usluge organizacije transporta i logistike možete slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili popunjavanjem odgovarajuće forme na stranici: Zahtevi za transport robe

Ukoliko vam je potreban transport robe a za firmu Agent Plus ste čuli preko našeg sajta pozovite se na Uvoz iz Kine, možete dobiti mali popust!

Kontakt podaci po vrstama prevoza:

  • Zbirni kontejnerski prevoz (LCL): Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , telefon: +381 11 20 40 125
  • Puni kontejnerski utovari (FCL): Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , telefon: +381 11 20 40 120
  • Avio prevoz: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , telefon: +381 11 20 40 128

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.