Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Starlink Enterprise Limited je kompanija registrovana u Hong Kongu sa predstavništvom u glavnom gradu Narodne Republike Kine, Pekingu. Osnivači kompanije su Milena i Zoran Bogdanović iz Srbije, koji zive i rade u Kini još od 1997 godine. Počevši kao mala, porodična, trgovinska kompanija, tokom svih ovih godina, stekli smo zavidno iskustvo i postali eksperti u trgovini, pružanju usluga i konsaltingu.

U poslednjoj deceniji Starlink je izgardio mrežu dobavljača i proizvodjača iz cele Kine, kako bi izašao u susret potrebama mnogih partnera iz čitavog sveta. Mi Vam pomažemo u organizaciji poslovnih putovanja, vodimo Vas u obilazak fabrika, veleprodajnih marketa ili važnih sajmova u regionu.

Pronalazimo za Vas najbolji i najpovoljniji izvor proizvoda iz Kine koji Vas interesuju i koordiniramo vašim projektom od početne ideje, sve do konačne isporuke. Naš tim čine profesionalci iz Kine i Evrope i tu smo da Vam pruž imo uslugu koja je u skladu sa standardima koji se od nas i očekuju. Tri prevodioca sa znanjem kineskog jezika će Vam pomoci u komunikaciji sa kineskim partnerima.

Ponosni smo što iz godine u godinu Starlink kompanija ostvaruje rast poslovnih aktivnosti i obima poslovanja, kada je izvoz robe iz Kine u pitanju.

Kompanija se sastoji iz dva sektora:

Starlink China Sourcing & Consulting se bavi pronalaženjem traženih roba, proverom i savetima u vezi kredibiliteta / pouzdanosti odabranog kineskog proizvodjača i konsalting uslugama u poslovanju sa Kineskim partnerima.

Starlink China Trade se bavi naručivanjem robe, inspekcijom, izvoznom procedurom, izradom dokumenata. Trudimo se da Vas redovno savetujemo o različitim ali i najprodavanijim artiklima iz Kine ali i o najbitnijim dogadjajima (Sajmovi u Kini, Veleprodaje u Kini, Marketi u Kini, Fabrike u Kini).

Starlink

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Goran Bogdanovic Owner / General Manager
Milena Bogdanovic Owner / Executive Manager
Ranka Rabrenovic Senior Project Manager
Masha Perisic Sourcing Manager
Jelena Jankovic Financial Manager
Cynthia Wang Administrative Manager
Belle Zhang Project Manager
Dragan Stojsavljevic Project Manager
Robert Chen Quality Control Manager

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.