Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Sajt Yiwu marketa postoji na Kineskom jeziku(www.yiwugou.com) i Engleskom jeziku(www.yiwugo.com). Mi vam predstavljamo Kinesku verziju sajta pošto na njoj ima MNOGO više proizvoda. Takođe na Engleskoj verziji sajta ima puno proizvoda kojima nije iskazana cena.

Svi proizvodi sajta www.yiwugou.com se mogu pronaći u našem meniju YIWU market sa leve strane. Naš meni je izdeljen po distriktima onako kako se proizvodi nalaze u tržnim centrima. Nažalost ne mogu se sortirati.

Verovatno nećete razumeti kineski jezik pa vam preporučujemo da sajt www.yiwugou.com otvorite pomoću Google Chroma koji nudi automatski prevod stranica sajta na jezik koji želite. Mi vam preporučujemo engleski pošto su prevodi najtačniji. Međutim kad pogledate sliku ispod sve će vam biti jasnije čak iako je na Kineskom jeziku. Manje - više svi proizvodi imaju pored slike sličan sadržaj. Raspon cene u zavisnosti od kupljene količine i minimalna količina porudžbine su dve najvažnije stvari. Opis proizvoda prevedite pomoću Google prevodioca (http://translate.google.com/).

Sve cene su izražene u Kineskim juanima. Jedan USD=6,23juana (1$=6,2元), međutim kurs se može menjati svakodnevno ali je stabilan. Ako niste sigurni imate u desnoj koloni na našem sajtu menjačnicu pomoću koje možete konvertovati valute.

U našem primeru ako kupite 720 i više lopti cena jedne lopte je 1,20juana ili 1.20CNY = 0.1939USD

Ako Vam je potrebna pomoć pitajte nas!

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.