Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Obratite pažnju - kineski sajtovi namenjeni veletrgovini u često nemaju istaknute cene svojih proizvoda. To nije slučajno jer cena robe varira. Na formiranje cene utiče količina narudžbine, kvalitet robe, poreklo kupca... Znači, ako vam se nešto svidi slobodno ih pitajte, odgovor dobijate u roku od 24h, a možda i pre. U suštini oko cena se možete i morate "cenjkati". Za sajtove koji su na kineskom jeziku morate imati agenta u Kini kao prevodioca pošto njihovi prodavci ne znaju engleski.

Najbolje(najjeftinije) cene proizvoda ćete naći u Yiwu-u(prvi meni na našem sajtu) ili na sajtovima Alibaba.cn ili Taobao.com(drugi meni na našem sajtu), s'tim da je Taobao sajt prvenstveno namenjen za kupovinu na komad ali se može poručivati i na veliko, zavisno od prodavca. Obratite pažnju ne Alibaba.com koji je na engleskom jeziku nego Alibaba.cn koji je na kineskom!

Napomena:

nemojte gasiti sajt koji ima proizvod koji vam se sviđa ali je na kineskom. Ako imate pokrenite automatski prevodilac strane sajta, koji sasvim korektno obavlja prevode sa kineskog na engleski!

Googlov prevodilac:

http://translate.google.com/#zh-CN|en|

PRIMERI: 

Probajte konvertor cena. Ova cena je u Kineskim juanima.

1.promotion t-shirt 2.100%polyester t-shirt. mesh eyelet. 3.below price for promotion 4.can be printed your log.US $ 0.8-1.0

Button Collar Point Oxford Shirt 1.100% cotton 40*40 133*72 2.OEM ODM CMT 3.SGS 4.shirt mplate: Straight
US $ 2-4
Min. Order: 800 Piece/Pieces
Nemojte pitati nas zašto je cena 0-100$, to pitajte njih!

I TAKO U NEDOGLED!

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.