Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Omogućili smo jednostavno poručivanje robe iz YIWU marketa. Na stranici YIWU market->porudžbina imate predefinisana polja koja je potrebno popuniti. Polja označena crvenom zvezdicom su obavezna!

Nećemo odgovarati na porudžbine koje sadrže pogrešnu e-mail adresu, pogrešne linkove do proizvoda ili netačne i nepotpune podatke!

Da bi poručili proizvode morate imati firmu preko koje ćete kupiti robu! U navedeno polje unesite naziv firme kupca, a ispod ime i prezime osobe(a) za kontakt. Obavezno unesite ispravnu e-mail adresu kako bi mogli da Vam odgovorimo na postavljeni zahtev!

Primer korektno popunjene porudžbenice možete videti na slici ispod.

porudzbenica

 

Nakon unetih podataka potrebno je ispravno napisati sigurnosni kod i poslati narudžbu. Ako želite da obrišete sve podatke porudžbine pored dugmeta pošalji imate i dugme reset.

Na sajtu je omogućena kupovina sa 10 linkova odjednom. Ako imate potrebu za više proizvoda možete kreirati novu porudžbinu sa istim kontakt podacima i drugim proizvodima.

Nakon unetih podataka i slanja porudžbine dobijate obaveštenje da je porudžbina poslata.

U roku od 5-10 dana dobićete odgovor iz Kine na Vaš zahtev za nabavku robe iz Yiwu-a.

Ako u datom roku ne dobijete odgovor molimo Vas da nas kontaktirate putem E-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Hvala što koristite naše usluge!

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.