Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Srpsko Kineski poslovni klub

Na inicijativu Srba koji žive i rade u Kini 16. decembra 2014. godine u Pekingu je osnovan Srpsko kineski poslovni klub.

Poslovni klub u ovom trenutku ima 27 članova a ovakav vid organizovanja naših firmi i biznismena na relaciji Srbija - Kina do sada nije postojao. Glavni ciljevi kluba su promocija srpskih firmi koje rade u NR Kini, uspostavljanje kontakata sa institucijama Srbije, institucijama u Kini...
Posebnu pažnju obratićemo na promociju svih poslovnih aktivnosti Srbije u Kini i promociju srpskih proizvoda na najvećem tržištu na svetu, kao i saradnja sa Kineskim kompanijama koje žele da posluju u Srbiji.

U ovom trenutku na Kineskom tržištu mogu se kupiti paštete "Patelina", sokovi "Nektara" i "Vitaminke", "Plazma keks", "Pavlovićeva mast"...
Već formirana baza podataka pružiće svim zainteresovanima uvid u to čime se bave i kakve uspehe članovi poslovnog kluba svakodnevno postižu, a sve to prezentovano je i na web stranici kluba.

"Srpsko Kineski poslovni klub" je ogranak udruženja "Srbija i prijatelji" koje je osnovano 24. septembra 2010. godine u Pekingu. Do danas smo uspešno organizovali mnogobrojne aktivnosti, a pomenću samo neke:
Prikupljanje humanitarne pomoći za poplavljena podrucja u Srbiji tokom 2014. godine... pomoć u organizaciji i očuvanju Dopunske škole na srpskom jeziku, svake godine uzimamo učešće u organizaciji fudbalskog turnira pod nazivom "Milu kup",čiji je organizator Ambasada Republike Srbije u Pekingu. Svake godine organizujemo Tradicionalno okupljanje Srba u Pekingu povodom obeležavanja Uskrsa a 2013. godine okupilo se preko 260 ljudi.

Osnivanjem "Srpsko Kineskog poslovnog kluba" želimo da damo svoj doprinos uspostavljanju sto čvršćih veza izmedju Srpskih i Kineskih kompanija i institucija i postanemo značajan subjekat u promociji privrednih aktivnosti Srbije i Srpskih proizvoda u Kini.

Želeo bih da uputim poziv svim zainteresovanim firmama, institucijama i pojedincima koji zele da učestvuju u radu kluba da nam se jave i uzmu učesća u aktivnostima načeg "Srpsko Kineskog poslovnog kluba".

Predsednik "Srpsko Kineskog poslovnog kluba"
Zoran Bogdanović

Članovi osnivači

 • Starlink Ent.Ltd, Peking
 • MCI Company, Peking
 • Hokoco, Hong Kong
 • Prvulovic Tianjin, Imp & Exp Trading Co.Ltd
 • C'lavie Int Trading Co.Ltd, Peking
 • Island Int Trade Co Ltd, Peking
 • Mimart European art, Antiques & furniture, Peking
 • Sigma International Co.Ltd, Peking
 • Equestrian Adventure Serbia

Ciljevi i zadaci

 • Promocija srpskih kompanija koje rade u NR Kini kao respektabilnih predstavnika Srpske dijaspore
 • Uspostavljanje kontakata sa institucijama u Srbiji i Kini
 • Promocija svih poslovnih aktivnosti Srbije u Kini
 • Plasman i promocija srpskih proizvoda u Kini

Želja nam je da postanemo važna spona biznisa na relaciji Srbija - Kina.

Srpsko Kineski poslovni klub
501 Sunjoy Mansion No. 6 Ritan Road, Chaoyang District, Beijing China
Tel: +86 10 65912105
Fax: +86:10 65918613
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.