Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

U cilju što boljeg predstavljanja privrede Srbije, njenog investicionog potencijala, kao i prevazilaženje barijera u poslovanju, Privredna Komora Beograda je odlučila da za potrebe srpskih i kineskih privrednika osnuje ''Кineski Ćošak''.

“Kineski ćošak” je spreman da preuzme ulogu mosta između ove dve zemlje i nastojaće da podstakne kontakte među kineskim i srpskim privrednicima, kao i da unapredi poslovnu saradnju i otkrije nove poslovne prilike. Krajnji cilj bio bi izgradnja poslovne platforme za saradnju kineskih i srpskih privrednika uz potpunu podršku u realizaciji ove saradnje.

Aktivnosti “Kineskog ćoška” sastoje se u sledećem:

  • Pružanje raznih korisnih informacija vezanih za investicije i lokalne prilike.

  • Pomoć u razumevanju lokalne zakonske regulative, carinskih propisa, bankarskog sistema.

  • Konsultacije vezane za ulaganja u Srbiji, upoznavanje sa prednostima ulaganja u Srbiju.

  • Konsultacije vezane za ulaganja u NR Kinu, i za saradnju sa NR Kinom.

  • Istraživanje tržišta u konkretnoj oblasti interesovanja.

  • Asistencija u slanju pozivnih pisama, pomoć pri registraciji privrednih društava, pomoć upronalaženju poslovnih mogućnosti, i dr.

  • Okupljanje domaćih privrednika koji već posluju sa NR Kinom radi razmene iskustava i podrške.

KINESKA SEKCIJA U PRIVREDNOJ KOMORI BEOGRADA

 

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.