Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Dobar dan poštovani,
Moje ime je Josip Glušac I ovim putem bi htio predložiti našu moguću suradnju.
Živim i boravim u NR Kini gdje sam sa svojom suprugom otvorio firmu “Guangzhou Gabriel Import & Export Co. Ltd”.
To je firma za uvoz i izvoz svih vrsta roba.
Naš prijedlog je da, ako imate ikakvu potrebu za uvozom iz NR Kine odaberete nas kao partnera, jer mi vam možemo omogućiti sigurnost, kvalitetu, brzinu I povoljne cijene. Inače moja supruga je Kineskinja, tako da imamo ogromnu prednost što se tiče pregovaranja I boljeg razumjevanja klijentovih želja. Svaku tvornicu osobno pregledavamo prije plaćanja, da bi bili 100% sigurni (zbog ogromnog postotka internet prevara).
Mi za vas tražimo, kontaktiramo i ugovaramo detalje o kupnji proizvoda, tražimo najpovoljnija riješenja prijevoza do željene destinacije I osobno se brinemo o kvaliteti I isporuci traženih dobara.

Biznis licencaGuangzhou Gabriel Import & Export Co. Ltd

Zaposleni:

Guangzhou Gabriel Import & Export Co. Ltd- osoblje

Sa štovanjem:

Josip Glusac | sales director
Guangzhou Gabriel Import & Export Co. Ltd

Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.