Uvoz iz Kine

Na jednom mestu, agenti poreklom iz Srbije, Hrvatske i Makedonije a koji danas žive i rade u Kini za Vas pronalaze i šalju robu

Kreiraj porudžbinu

Eagle Export, kompanija za logistiku i transport, je osnovana od strane stručnjaka sa desetogodišnjim iskustvom, sa sedištem u Skoplju i filijalama u Srbiji, na Kosovu i Kini.

Našu prvu kancelariju u Kini, osnovali smo pre četiri godine, u želji da izadjemo u susret brojnim klijentima, zainteresovanim za uvoz iz Kine. U Kini trenutno imamo tri kancelarije: u Ningbo-u, Foshan-u i Yiwu-u.

Kinesko tržište je veliko i vrlo perspektivno, ali predstavlja niz poteškoća klientima sa naših prostora. Uspostavljanje kontakata i komunikacije su otežani a razlog su jezička, kulturološka i pravna barijera.

Naše kancelarije u Kini, Vam nude kompletnu uslugu vezanu za uvoz robe, od pronalaženja željenog proizvoda po konkurentnoj ceni, kontrolu kvaliteta, skladištenje robe, izradu deklaracija sa bar kodom, lokalni transport u Kini, izdavanje našeg teretnog lista B/L, brodski transport. Zahvaljujući kvalitetu i broju navedenih usluga, možemo sa sigurnošću reći da nudimo jedinstvenu ponudu u regionu.

Tokom godina, Eagle Export je postao jedan od lidera u brodskom transportu Ex-Yu prostora i regiona, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa vodećim svetskim brodskim kompanijama i direktnom prisustvu u lukama Bar, Drač i Solun.

Naša kompaija se unapredjuje i razvija kroz iskustvo naših zaposlenih, zaduženih za pronalaženje najboljeg poslovnog rešenja za svakog našeg klijenta. Verujemo da je kvalitetna usluga pravi put za sticanje poverenja i dugotrajnu poslovnu saradju.

Naš uspeh se ne meri brojem otpremljenih kontejnera već zadovoljstvom našeg klijenta pravom uslugom!

Eagle Export

 

Kreiraj porudzbinu

Kreiraj porudžbinu


Zahtev za transport

pratite nas na

pišite nam na

manager@uvozizkine.com

Vesti

Vesti iz arhive

Naši prijatelji

Transport robe - Agent Plud DOO

Linkovi

Yiwu market

Ako želite da trgujete sa Kinom i nabavljate robu iz Kine jedno od nezaobilaznih mesta je grad Yiwu sa svojim najvećim tržnim centorm na svetu. Yiwu je poznat kao grad sa najvećim brojem malih radnji koje prodaju robu široke potrošnje. Yiwu International Trade Center je osnovan 1982. godine i do danas je više puta proširivan i modernizovan.

Opširnije...

Sajtovi kineskih firmi

Poznato je da sajt firme pogotovo ako je reč samo o prezentaciji na nekom od većih sajtova tipa Alibabe apsolutno nije dovoljna. Firma sa kojom želite da sarađujete jednostavno mora imati svoj jedinstveni veb sajt. Zbog toga se na našem sajtu nalaze samo firme sa ličnom prezentacijom. Predstavljamo vam linkove do preko 10000 kineskih firmi. Na stranicama možete videti koliko dugo su linkovi na našem sajtu i proveriti da li su još uvek aktivni.

Opširnije...

Alibaba

Alibaba je prva kineska internet kompanija koja je postala globalno prepoznatljiva. Alibabu je osnovao kineski učitelj engleskog jezika Jack Ma. Zajedno sa 17 suosnivača, 1998. godine pokrenuo je portal Alibaba Online, koja je postala najveće online tržište. Osnova poslovanja su sajtovi www.alibaba.com i www.alibaba.cn. Odatle je sve počelo.

Opširnije...

2010 - © 2019 Uvoz iz Kine. Sva prava zadržana.